JIĹ˝ NYNĂŤ JE
DOPRAVA ZDARMA
OD NYNĚJŠKA, NAVŽDY!

Ochrana osobních údajů

Bezpečnost a ochrana informací

Prodávající prohlašuje, že veškeré osobní údaje jsou důvěrné, budou použity pouze k uskutečnění plnění smlouvy s kupujícím a marketingových akcí prodávajícího a nebudou jinak zveřejněny, poskytnuty třetí osobě apod. s výjimkou situace související s distribucí či platebním stykem týkajícího se objednaného zboží (sdělení jména a adresy dodání).


Prodávající postupuje tak, aby subjekt údajů neutrpěl újmu na svých právech, zejména na právu na zachování lidské důstojnosti, a také dbá na ochranu před neoprávněným zasahováním do soukromého a osobního života subjektu údajů. 


Osobní údaje, které jsou poskytnuty dobrovolně kupujícím prodávajícímu za účelem splnění objednávky a marketingových akcí prodávajícího, jsou shromažďovány, zpracovávány a uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném a účinném znění. 


Kupující dává prodávajícímu svůj souhlas ke shromažďování a zpracování těchto osobních údajů pro účely splnění předmětu uzavírané kupní smlouvy a využití pro marketingové účely prodávajícího (zejm. pro zasílání obchodních sdělení), a to až do doby jeho písemného vyjádření nesouhlasu s tímto zpracováním zaslaným na adresu Awax Agnieszka Derehajło ul. Grunwaldzka 26, 46-200 Kluczbork.
Za písemné vyjádření se v tomto případě považuje i forma elektronická. 


Kupující má právo přístupu ke svým osobním údajům a právo na jejich opravu včetně práva požadovat vysvětlení a odstranění závadného stavu a dalších zákonných práv k těmto údajům.

 

bezplatné doručení

Můžete si koupit naše sluneční brýle, aniž bychom platili za balíček.

Pouzdro na brýle

Pro každé brýle přiložíme stylový kufřík zdarma.

Bezpečné dodání

Brýle jsou zasílány v trezorech upravených pro přepravu.

2017 © BORN86'
Nejlepší pánské a dámské sluneční brýle!

BORN86 © Všechna práva vyhrazena.